HRM advies (3)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

ESBAO

De corebusiness van een organisatie is verkoop van producten en/of diensten. Waarbij werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk zijn.
Binnen elke organisatie spelen echter meerdere zaken omtrent werk, inkomen, gezondheid en wetgeving, die geen dagelijkse kost zijn.
Geregeld hebben werkgevers en werknemers deskundigheid nodig omtrent deze (complexe) materie.
ESBAO ondersteunt u daarbij graag!

ienstverlening bestaat o.a. uit:
- Arbeidsdeskundige expertise
- Casemanagement ondersteuning
- Coaching
- Loopbaanondersteuning
- Preventie van verzuim
- Re-integratie
- Sparringspartner management
- Verzuimdossiers doornemen
- Werkplekonderzoek
Oude Kleefsebaan 59
6571 BD Berg en Dal

T: 06-29604606
E: info@esbao.nl
I: www.esbao.nl


Schaap Human Resource Consultancy

Schaap Human Resource Consultancy is een adviesbureau wat zich richt op de ontwikkeling van de Human Resources van bedrijven (B2B markt). Daarnaast bieden we een speciaal programma voor de particuliere markt. We hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten, alleen dan kan er een vruchtbare samenwerking ontstaan, voor wederzijds voordeel. Niet optimaal functionerende organisaties, teams en individuele werknemers zijn vaak een belemmering voor een goede verkoop, customer care relations en daardoor het bedrijfsresultaat. Maar tevens tast het een goede werksfeer aan. En stilstand van iemands individuele ontwikkeling en dat betekent schade voor hun carrière.

Veranderingen zijn aan de orde van de dag. Dat vraagt om een flexibele organisatie met werknemers die zich adequaat kunnen aanpassen. Maar ook, om in al die hectiek, in balans te kunnen blijven en niet ten onder te hoeven gaan. Hoe houd u zich staande? Een moment voor reflectie, hoe kan men beter samenwerken? Hoe kan ons team zich beter ontwikkelen? Hoe kan ik mijn persoonlijke prestaties verbeteren? Behoeftes kan men inventariseren en analyseren. Op deze manier kan er gewerkt worden naar een integrale ontwikkeling van de gehele organisatie, in plaats van voor een ad hoc methode te kiezen.

Het antwoord op deze situatie is, een versterking van de Human Resources door te investeren in de ontwikkeling van uw organisatie, uw teams en uw individuele medewerkers. Neem de eerste stap en maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.
Cimbaalstraat 92
6544 XX Nijmegen

T: 024-3781729
E: schaaphrc@hetnet.nl
I: www.schaaphrc.org


<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.