Bedrijfsprofielen (3)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

Werk genoeg in Duitsland!

‘Nederlandse werkzoekenden en Duitse werkgevers aan elkaar koppelen’; dát is de missie van Huub Buijs en Ute Houweling, initiatiefnemers van het programma ‘Verken je grenzen! Werk genoeg in Duitsland!’ Want in Duitsland is werk genoeg, terwijl in Nederland veel mensen ongewild thuiszitten. Het programma ondersteunt:

a) particuliere werkzoekenden bij het zetten van de noodzakelijke stappen naar de Duitse arbeidsmarkt en het vinden van een baan;

b) werkgevers in de grensstreek die moeten reorganiseren en hun medewerkers willen voorbereiden op het vinden van nieuw perspectief in Duitsland.

Training ‘Werken in Duitsland’
‘Verken je grenzen! Werk genoeg in Duitsland!’ bestaat uit een combinatie van training, coaching, arbeidsbemiddeling en outplacement. Kern van het programma vormt de ééndaagse groepstraining ‘Werken in Duitsland’. Na afloop van deze training kun je een goede afweging maken: ‘Ga ik werken in Duitsland of blijf ik toch in Nederland? In dat eerste geval kun je bij ons je CV achterlaten en gaan wij binnen ons Duitse netwerk voor je op zoek naar een baan. Werkgevers bieden we een incompany programma op maat aan.

Extra ondersteuning?
Om jouw kans op succes te vergroten, kun je als aanvulling op de basistraining tegen een meerprijs kiezen voor: Duitse sollicitatietraining, Training ‘Duits op de werkvloer’ en Praktische sollicitatiehulp.

Gr.van Prinstererlaan 122
5237 CH 's-Hertogenbosch

T: 06-25502007
E: jobs@buijsamc.nl
I: www.buijsamc.nl/werkeninduitsland

Aantal medewerkers: 2


De Graaf (online) loopbaanadvies

Het geven van loopbaanadvies, sollicitatietraining (CV, motivatiebrief, netwerken, social media). Praktijkruimte in Nijmegen, Graafseweg 274 (voormalig Augustinusklooster)
Specialiteit: introversie, HSP, vrouwen, geven van loopbaanadvies via mail/Skype

Meerkoetlaan 97
6641 ZB Beuningen

T: 0643277346
E: c.k.de.graaf@outlook.com
I: http://www.onlineloopbaanadvies.nl

Aantal medewerkers: 1

<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.