Kandidaten in de regio Nijmegen

Welkom op het tabblad kandidaten in de regio Nijmegen

Uitzendbureaus, W&S-bureaus, Re-integratiebedrijven en Overheidsinstanties

Uitzendbureaus, W&S-bureaus, Re-integratiebedrijven en Overheidsinstanties in de regio kunnen zich hier profileren/ aanmelden. Zij kunnen hier laten zien wie zij zijn, wat hun visie is, wat hun kwaliteiten en werkwijze is. (Links in beeld ziet u een lijst staan met bedrijven en hun kandidaten die u kunt bekijken.)

Kandidaten worden zichtbaar gemaakt.

De bureaus, overheid en instanties kunnen hier hun kandidaten (klanten/cliënten) optimaal presenteren met een fotoelevator pitch (video) en een cv aanbieden aan bedrijven in de regio. Dit gaat eenvoudig door een link te delen (met het profiel van deze kandidaat) in onze Blog of via het Portal en het bedrijf op juist deze werkzoekende te wijzen. We kijken naar mogelijkheden, in plaats van naar beperkingen

Zo kan men niet alleen de kwaliteiten van deze kandidaat onder de aandacht brengen, maar kunnen ze de bedrijven ook op de hoogte brengen van de mogelijke subsidies en voordelen die deze kandidaat met zich mee brengt.

Werkgevers vinden de juiste kandidaat.

Tevens kunnen werkgevers hier gratis kennis maken met interessante kandidaten. De werkgever ziet in één oogopslag alle belangrijke gegevens van de kandidaat en kan een optimale eerste indruk krijgen. De kandidaten kunnen zich hier optimaal presenteren en al hun kwaliteiten laten zien met hun CV en desgewenst met foto en een zelfs een video elevator pitch.

Stimuleren van re-integratie

De overheid stimuleert werkgevers om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen en in dienst te houden. Kijk voor informatie op: www.rijksoverheid.nl en www.uwv.nl

Uitzendbureaus en W&S bureaus

Kunnen hier kandidaten anoniem tonen en aan bedrijven aanbieden.

*Gelieve om hieraan mee te doen het contactformulier invullen op de contactpagina.