Het Idee

Regionaal:

Zelf heb ik jarenlang in de uitzendbranche gewerkt en wat ik daar tegen kwam, was steeds weer hetzelfde probleem, als je in Nijmegen woont en je bent op zoek naar werk of je zoekt een werknemer, dan kan je alleen "Gelderland" aanklikken.

Het resultaat hiervan is, dat je allemaal vacatures of werkzoekenden vindt uit Ede, Apeldoorn, Deventer maar niet veel vacatures of werkzoekenden binnen de Nijmegen. Dat houdt in  dat je erg lang moet zoeken of je vacature wordt niet gevonden.

Hier wil ik nu verandering in brengen door een vacaturebank geheel lokaal op te zetten. Uitsluitend vacatures uit de regio Nijmegen.

Bijzondere rubrieken:

Verder heb ik een aantal rubrieken die op dit moment nog niet te vinden zijn op andere websites. Dit zijn "Reïntegratie" en "Vrijwilligerswerk". Voor het jonge publiek komen er rubrieken "Vakantiewerk" en "Opleidingsbedrijven". Hier staan dan ook de vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar leerlingen.

Nu Online www.jobs-niederlande.de

Hier geven wij bedrijven uit heel Nederland de mogelijkheid om hun vacatures ook bij een Duitstalig publiek onder de aandacht te brengen. Op deze site staat tevens veel informatie over het grensoverschrijdend werken voor bedrijven en werknemers. Personeel voor de bouw of in de techniek niet te vinden? Plaats dan je vacatures hier!

 

Videovacature of bedrijfspresentatie:

Breng uw vacature(s) op een unieke manier onder de aandacht van het publiek door een videopresentatie.

U als werkgever kunt zich onderscheiden om sollicitanten te overtuigen bij uw bedrijf te komen werken. In een korte wervende videoclip krijgen sollicitanten in één oogopslag een goede indruk van de organisatie en de vacature. Video via internet neemt een duidelijke vlucht, kijk bijvoorbeeld naar de enorme populariteit van YouTube. De videovacature sluit aan op deze trend en biedt werkgevers de gelegenheid om zich te onderscheiden op de huidige krappe arbeidsmarkt. Onderscheidend zijn, daar draait het om in arbeidsmarktcommunicatie. Opvallen tussen de eindeloze stroom vacatures is niet makkelijk, zelfs niet meer op internet en dus moeten er nieuwe wegen gevonden worden.

De videovacature is een korte videoclip waarin de organistatie zichzelf presenteert. In de videovacature kan een organisatie meer beleving toevoegen aan een vacature, zoals de werkplek, de collega’s en de sfeer binnen het bedrijf.

Een toekomstige collega kan een persoonlijke toelichting geven over de werkzaamheden zodat de sollicitant meer gevoel krijgt bij de vacature van het betreffende bedrijf en zal daardoor een bewuste keuze maken om bij uw bedrijf te solliciteren.

www.vacaturebank-nijmegen.nl biedt u veel mogelijkheden.


Inage in CV’s van werknemers.

Op onze site kunnen werkzoekenden hun CV achterlaten. Klanten van onze site die een inlogcode hebben, kunnen deze inzien en zelf op zoek gaan naar een geschikte werknemer.

Heeft u zelf nog ideeën, suggesties of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

Mail ons dan via info@vacaturebank-nijmegen.nl

kvk nr. 09078962