ContactgegevensTwiglers
Stationsweg 4
5211 TW Den Bosch

T: 085 - 044 94 49
E: Klikken onderaan de vacature op sollicitatiebutton


Bedrijfsinformatie

Twiglers

Sales vacatures
De leukste commerciële banen vind je hier! Altijd al geïnteresseerd in inbound en/of outbound sales, in relatiebeheer, in verkopen? Zoek dan in onze vacatures naar een baan die je op het lijf geschreven is.

Je wordt niet overspoeld met duizenden niet-relevante vacatures, maar kunt gericht zoeken naar de gewenste functie. Misschien wil je aan de slag als accountmanager, commerciële medewerker binnendienst of buitendienst, telemarketeer, floormanager of rayonmanager. Twiglers begrijpt dat en helpt jou de juiste plek te vinden door je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Het uitoefenen van een commerciële baan is uitdagend, mede door alle veranderingen in deze competitieve sector. Belangrijk is dat je communicatief vaardig bent, sterk in argumentatie, klantgericht en een oplossingsgerichte instelling hebt. Je bent een ambassadeur van het bedrijf waarvoor je werkt en hebt affiniteit met het product.

Een baan in deze sector vraagt om mensen met specifieke vaardigheden en de juiste attitude, ongeacht of je een vaste aanstelling wenst, parttime of freelance wilt werken of zelfs een stage zoekt. Twiglers begrijpt dat en helpt je de juiste vacature te vinden die aansluit op jouw persoonlijkheid, opleiding en competenties. Verder kun je filteren op de gewenste locatie binnen een bepaalde straal, het aantal uren en op trefwoorden.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Nijmegen

Vind een bedrijf in regio Nijmegen


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Nijmegen.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Nijmegen.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!