ContactgegevensHAN Nijmegen
Laan van Scheut 10
6525 EM Nijmegen 6525 EM Nijmegen


I: www.han.nl


Bedrijfsinformatie

HAN Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is een bruisend en hoogwaardig kenniscentrum. Bij de HAN studeren zo’n ruim 30.000 studenten en werken bijna 3.100 medewerkers.

Hbo-bacheloropleidingen:
Studie volgen? Met 65 bacheloropleidingen en 8 Associate degree opleidingen krijg je als HAN-student volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te groeien. De HAN geeft je de ruimte. Maak er gebruik van!

Masteropleidingen:
U bent een professional met een hbo-diploma en enkele jaren werkervaring? U hebt behoefte aan een nieuwe stap in uw carrière? Kies dan voor één van onze kwalitatief hoogwaardige masteropleidingen. U bent van harte welkom bij HAN Masterprogramma’s, een gerenommeerd instituut voor professionele masteropleidingen! Ook bij de Keuzegids Masters 2012 behoort de HAN tot de top van beste aanbieders van hbo-masteropleidingen.

Onderzoek en Advies
Via onderzoek en advies draagt de HAN bij aan de ontwikkeling van de beroepspraktijk en maatschappij, opleiding en scholing en aan het kennisdomein. Hiervoor zoekt de HAN een permanente wisselwerking met het werkveld. Enerzijds door in te gaan op vragen en ontwikkelingen vanuit het werkveld, anderzijds door uit te dagen en recente inzichten in te brengen.

Cursussen, Trainingen en Opleidingen
Groei verder in uw vakgebied bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De HAN biedt praktische studiedagen, trainingen, cursussen en (post-hbo)opleidingen voor professionals en managers. Ook incompany of op maat gesneden!Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Nijmegen

Vind een bedrijf in regio Nijmegen


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Nijmegen.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Nijmegen.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!