ContactgegevensEmixion
Kerkenbos 10-53n
6546 BB Nijmegen

T: 024-3482916
I: www.emixion.nl

Aantal medewerkers: 11

Bedrijfsinformatie

Emixion

Emixion is een Internet Service Bureau in Nijmegen, die opdrachtgevers adviseert bij het realiseren van hun online ambities en/of het realiseren van eindproducten zoals een website, webshop, hosting oplossingen en/of het leveren van zoekmachineoptimalisatie diensten.

Emixion Internet Service is gestart in 2005 en dagelijks met een team van acht medewerkers actief met het verwezenlijken van internet georiënteerde diensten. Hierbij richten we ons sterk op de klanten van onze opdrachtgevers. Het betreft een veelzijdige functie binnen een informele multimedia organisatie. Om onze organisatie solide te kunnen uitbouwen zoeken wij een veelzijdige Web developer, die thuis is in de meest voorkomende programmeertalen en/of gebruikte (Open Source) oplossingen.

Onze bedrijfscultuur is informeel, directe lijnen, sterk online georiënteerd, innovatief, creatief en we hebben veel affiniteit met het online realiseren van de ambities van onze opdrachtgevers. Wegens aanhoudende groei zijn we op zoek naar een PHP programmeur met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en brede online kennis. Aanvullend is het een pré als je ook over organisatietalent beschikt.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Nijmegen

Vind een bedrijf in regio Nijmegen


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Nijmegen.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Nijmegen.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!