ContactgegevensAvans Opleidingen
Heerbaan 14-40
4817 NL Breda

T: 0900 110 10 10
E: meer info door op de sollicitatieknop te klikken


Bedrijfsinformatie

Avans Opleidingen

U bent ingenieur en werkt bij een organisatie die betrokken is bij pijpleidingtransport. Dit kan zijn een overheidsinstantie die zich bezighoudt met regelgeving, een pijpleidingbeheerorganisatie verantwoordelijk voor de continuïteit en de veiligheid van pijpleidingtransportsystemen, een ingenieursbureau dat pijpleidingsystemen ontwerpt, een aannemingsbedrijf, een dienstverlenend bedrijf of een toeleverancier van materialen.
U wilt kennis en inzicht verkrijgen van de technische aspecten van pijpleidingtransport en de onderlinge samenhang ervan gaan begrijpen, beschouwd vanuit de verschillende organisatietypen.

Let op:
Voor uw plaatsing binnen een opleidingsgroep hanteert de toelatingscommissie twee criteria:

Vastgesteld wordt of de kandidaat toelaatbaar is qua motivatie en achtergrond (technische bachelor of hoger, ervaring, werkveld en functieniveau). Indien u niet beschikt over een technische bachelorgraad, maar wel minimaal een hbo-functie bekleedt met ruime werkervaring, dan bent u na een capaciteitentest mogelijk toch toelaatbaar tot de eerste twee fasen van de opleiding. Informeert u naar de mogelijkheden.

Er wordt een maximale heterogeniteit van de groep nagestreefd qua sector (gas, olie/chemie, water, warmte), type organisatie (leidingbeheerder ingenieursbureau, aannemer, e.a.) en ervaring. Daarmee vindt plaatsing dus niet alleen op volgorde van aanmelding plaats.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Nijmegen

Vind een bedrijf in regio Nijmegen


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Nijmegen.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Nijmegen.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!